HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. TRAVNJA Merkur u Ovnu do 6. svibnja

U popodnevnim satima Merkur se kreće iz sanjivih Riba  u energetskog i vatrenog Ovna.  Naša intuicija će se pojačat, a ideje će nam dolaziti spontano. Merkur u Ovnu bit će do 6. svibnja i u to vrijeme možemo biti iznenađeni  brzinom našeg razmišljanja i kako ćemo lako donositi odluke koje su nas opterećivale tijekom zadnjih mjesec i pol dana.  Magla će se očistiti i naše oluke i akcije bit će brže i lakše. Držite se svojih predosjećaja jer oni će se dugoročno isplatiti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 06.29 do 13.21 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage što će nas potaknuti na diplomaciju i razumijevanje. Kao zračni znak, temeljna potreba Vage je stvoriti ugodne i šarmantne društvene interakcije. Nastojte surađivati s drugima na način koji osigurava suradnju, diplomaciju i kompromis.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com