HOROSKOP ZA PETAK, 19. TRAVNJA Vrijeme kulminacije i ispunjenja

Danas imam drugi pun Mjesec u Vagi i to na 29. stupnju što se u ezoteričnoj astrologiji smatra karmički stupnjem. Budući da je Vaga znak koji se najviše povezuje  s odnosima, ovaj pun Mjesec govori o otpuštanju loših odnosa koji više ne rade za nas i ne iscjeljuju.

Ovo je vrijeme kulminacije i ostvarenja onoga što smo započeli na mlad Mjesec. Ovo je emocionalno vrijeme.

U punoj fazi, Mjesec je suprotno od Sunca i održava veliku količinu  svjetlosti koje može apsorbirati, te vidimo ono što inače ne vidimo. Pošto je zadnji pun Mjesec također bio u Vagi (21. ožujka na 0. stupnju) mislim da nam to jednostavno daje  još jednu priliku da jasno pogledamo u vezi pitanja o Vagi. To se odnosi na područje u vašim natalnim kartama gdje se nalazi znak Vaga.

Ovaj pun Mjesec u Vagi može nam pomoći  da shvatimo nešto duboko o sebi i drugima. Možda konačno shvatimo zašto smo privučeni  istim ljudima iznova i  iznova. Ili zašto uvijek upadamo u probleme sa šefovima.

Posebno će utjecati na osobe rođene u kardinalnim znakovima: Vaga – od 19. – 25. listopada Ovan- 19-25 travnja, Rak- 19-25. srpnja i Jarac od 19- 25. prosinca.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.12 do 14.40 nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona. Ovaj Mjesec u Škorpionu nedugo nakon punog Mjeseca  želi da donese ono što je skriveno  na svjetlo, da bude iskopano i izneseno za ozdravljenje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com