HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. TRAVNJA Sretan rođendan Bikovi!

Ovo je značajni dan promjena jer će Sunce u prijepodnevnim satima ući u znak Bika  i ostaviti iza sebe impulzivne Ovnove. On će boraviti u Biku sve do 21. svibnja i u tom periodu naglasak će biti  na sigurnosti kako emocionalnoj tako i financijskoj. Bik je odan svemu što je praktično i cijeni jednostavan život. Druga strana Bika je poznata po posesivnosti i hedonizmu.

U poslijepodnevnim satima, Venera (vladarica Bika) izaći će iz pasivnih Riba i ući u snažnog  i vatrenog Ovna. Sada kada su sve planete izašle iz Riba, možemo se osjećati kao da se budimo iz sna i napokon vidimo otvorenu cestu ispred nas.

Venera u Ovnu donosi uzbuđenje u odnosima, što može učiniti zanimljiv period sve do 15. svibnja. Iako ovo nije znak u kojem Venera funkcionira u svom najboljem izdanju, naša srca će biti vatrena i puna strasti. Ona će nam dodati malo začina u našim emotivnim odnosima.

Vatreni znakovi (Ovan, Strijelac i Lav) će imati uzbudljiv ljubavni period dok Venera bude u Ovnu.

Dok je Mjesec u Škorpionu tijekom cijelog dana, važno je da imamo koncentrirano područje pažnje. Jasan fokus nam pomaže da prihvatimo današnje promjene. Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com