HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. KOLOVOZA Jeste li nešto propustili, neku ljubavnu situaciju ostavili neriješenom?

Danas, u četvrtak, 31. kolovoza, Mjesec će krenuti kroz znak Jarca i donijeti nam lijepe aspekte prema Uranu i Merkuru.

Dan je povoljan za putovanja, promjene, i pregovore, a vijesti su pozitivne.

Budući će danas Mjesec biti u znaku Jarca, možemo  puno toga napraviti jer ćemo  ozbiljno preuzeti odgovornost prema poslu  i on će nam pomoći da sagledamo stvarnost iz realne perspektive, s oprezom.

Mjesec u Jarcu  donosi nam ozbiljnost, odgovornost, opreznost, organiziranost i ambicije. Sad će nam odgovarati red, rad i disciplina. Ovo je najbolje vrijeme da sami radimo na ozbiljnim projektima.

Ovo je također dan prijelaza  retrogradnog Merkura iz Djevice u Lava.

Retrogradni Merkur ponovno ulazi u kreativnog Lava gdje ćemo se vratiti na stare ljubavi i emotivne situacije sve do 5. rujna. Dakle, imamo šest dana za riješiti situacije iz prošlosti, odnosno ono što se zbivalo oko pomrčine. Sad bi bilo dobro usporiti s tekućim zbivanjima i pogledati jesmo li nešto propustili.

Također, i dalje možemo imati neugodne situacije s elektronikom, komunikacijom i papirologijom. Bilo bi dobro da provjerite informacije, činjenice i brojke i da ne donosite odluke  sve dok ne skupite dovoljno informacija i činjenica.

Danas imamo prazan hod Mjeseca  od 6:42 do 10:18 sati. To je vrijeme kada ne bi trebali bilo što pokretati. Astrološki, to znači dobro se naspavajte i od deset sati krenite s poslom i akcijom.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com