HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. KOLOVOZA Jeste li nešto propustili, neku ljubavnu situaciju ostavili neriješenom?

Danas, u četvrtak, 31. kolovoza, Mjesec će krenuti kroz znak Jarca i donijeti nam lijepe aspekte prema Uranu i Merkuru.

Dan je povoljan za putovanja, promjene, i pregovore, a vijesti su pozitivne.

Budući će danas Mjesec biti u znaku Jarca, možemo  puno toga napraviti jer ćemo  ozbiljno preuzeti odgovornost prema poslu  i on će nam pomoći da sagledamo stvarnost iz realne perspektive, s oprezom.

Mjesec u Jarcu  donosi nam ozbiljnost, odgovornost, opreznost, organiziranost i ambicije. Sad će nam odgovarati red, rad i disciplina. Ovo je najbolje vrijeme da sami radimo na ozbiljnim projektima.

Ovo je također dan prijelaza  retrogradnog Merkura iz Djevice u Lava.

Retrogradni Merkur ponovno ulazi u kreativnog Lava gdje ćemo se vratiti na stare ljubavi i emotivne situacije sve do 5. rujna. Dakle, imamo šest dana za riješiti situacije iz prošlosti, odnosno ono što se zbivalo oko pomrčine. Sad bi bilo dobro usporiti s tekućim zbivanjima i pogledati jesmo li nešto propustili.

Također, i dalje možemo imati neugodne situacije s elektronikom, komunikacijom i papirologijom. Bilo bi dobro da provjerite informacije, činjenice i brojke i da ne donosite odluke  sve dok ne skupite dovoljno informacija i činjenica.

Danas imamo prazan hod Mjeseca  od 6:42 do 10:18 sati. To je vrijeme kada ne bi trebali bilo što pokretati. Astrološki, to znači dobro se naspavajte i od deset sati krenite s poslom i akcijom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.