Prošlost, obitelj, preci, karma: Kako će na nas utjecati retrogradni Pluton i Saturn?

Proljeće i ljeto bit će izvan kontrole jer će sudbina i karma najviše utjecati na nas, sviđalo se to nama ili ne.

Ovaj travanj će obilježiti znak Jarca zbog velikih promjena u kretanju planeta, i to Plutona koji će 24. travnja i Saturna koji će 29. travnja krenuti retrogradno i spojiti se s južnim Mjesečevim čvorom. Oni će se  zajedno kretati idućih mjeseci i to najsnažnije u posljednjih sto godina.

Zanimljivo je da je sabijski simbol za Plutona na 23. stupnju “Žena koja ulazi u samostan“. Sabijski  simboli opisuju svaki stupanj zodijaka mističnom slikom, a ovaj govori o potpunoj predanosti cilju.

Na radionici koja će biti održana u ponedjeljak, 29. travnja u 19 u Rijeci govorit ćemo kako će aspekti južnog Mjesečevog čvora u  drugoj polovici 2019. utjecati na astrološke znakove, a budući da se sve to događa u Jarcu onda će to biti povezano s prošlošću, obitelji i precima. Također, obratit ćemo pažnju na kretanje Plutona i Saturna posebno u ovom retrogradnom razdoblju od par mjeseci.

Retrogradno razdoblje nam može pružiti priliku da nađemo neke izvore moći unutar sebe  koji će nam omogućiti da rastemo.

Najviše će to osjetiti kardinalni znakovi (Ovan, Jarac, Vaga i Rak) koji imaju planete ili kuteve između 16. i 28. stupnja. Općenito, tamo gdje nam se u natalnom horoskopu nalazi znak Jarca, to će područje biti izvan kontrole.

Cijena radionice je 100 kuna.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ove teme, bez obzira na znanje astrologije.

Potrebni su nam vaši podaci (točno vrijeme rođenja, datum, mjesto) jer ćemo pogledati u natalne karte polaznika radionice.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na tel: 098/351-645 ili putem maila na astroring@gmail.com  

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com