ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 1. RUJNA Dan velikih planova

S Mjesecom u Jarcu svjesni smo potrebe za strukturom i planiranjem budućnosti. Sad će biti najbitnija postignuća i imat ćete veliku želju za uspjehom.

Dan je savršen ako želite započeti dugoročne aktivnosti koje donose spore, ali konstante, pozitivne rezultate.

Također je pogodan dan za sve aktivnosti koje zahtijevaju dodatnu odgovornost i disciplinu. Sad nije vrijeme da se oslonite na emocije i tuđa mišljenja. Vjerojatno ćete htjeti dan provesti solo  i možda postati nestrpljivi  s drugima.

Treba se usredotočiti na ono što pokušavamo stvoriti i graditi, ambicije su velike  i spremni ste napraviti ambiciozne planove. Ovo je odličan dan za sjesti sami sa sobom i usredotočiti se na ono što želite ostvariti.

Tijekom jutra Mjesec će raditi sekstil s Neptunom, što nam može donijeti da se teško probudimo i započnemo dan. Međutim, sanjarenje će brzo proći.

Navečer, Mjesec će raditi konjunkciju s Plutonom pa može biti naglašena emotivna uzbuđenost i iznenadna provala emocija.

Još samo par dana nas dijeli do završetka doba retrogradnog Merkura.

Na današnji dan nema praznog hoda Mjeseca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com