HOROSKOP ZA UTORAK, 23. TRAVNJA Suosjećanje i opraštanje

I dalje smo pod utjecajem Sunca i Urana što nam donosi uzbuđenje i otvorenost za neuobičajene promjene.

Venera, planet ljubavi spojiti će se sa Kironom, ranjenikom u jutarnjim satima. Ovaj aspekt ujedinjuje ljubav, vrijednosti i ljepotu s ranama i ranjivosti. Ljepota onoga što boli proizlazi iz hrabrosti suočavanja s ranom. Na ovaj način možemo steći suosjećanje i potaknuti ljubav prema sebi.

Sad ćemo imati sposobnost i hrabrost da iscijelimo staru ljubavnu ranu. Ovo je jako dobro vrijeme za izgradnju povjerenja u odnose, kao i za viđenje potencijala jednih u drugome, iako bi proces mogao biti bolan.

U kojoj kući vam se nalazi znak Ovna tamo možete pronaći kako to riješiti.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 23. travnja u 13.43 do srijede, 24. travnja u 00.49 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com