HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. TRAVNJA Pluton kreće retrogradno

Danas će se Pluton zaustaviti i krenuti retrogradno sve do 4. listopada i u tom periodu možemo ponovno procijeniti  kako koristimo našu moć. Kao i danas, naša se moć koncentracije , ili barem naša volja da se usredotočimo, povećavaju.

Svaki put kada Pluton u zemljanim znakovima krene retrogradno može doći do neke prirodne katastrofe (potresi, požari, rudarske nesreće, klizišta itd.). Iako se Pluton sporo kreće i ovo će utjecati na cijeli mjesec, njegovo zaustavljanje i kretanje u retrogradni hod  imaju veću moć i mogućnosti. Krajnji cilj Plutona je uvijek obnoviti, preoblikovati, preokrenuti situaciju, događaje, organizaciju ili nešto slično. On prekopava ono što je ispod površine i ruši ono što je gore.

Ako imate planete između  18. i 25. stupnja bilo kojeg kardinalnog znaka (Ovan, Rak, Jarac i Vaga) osjetit ćete probleme moći i kontrole. Ovo je važno vrijeme da obratite pozornost  na to kako upravljate snagom u svom životu.

Na 23. stupnju Jarca, stacionirani Pluton stvara nemir, iznad svega.

Mjesec prolazi znakom Jarca što će naglasiti potrebu da svoj posao, projekt ili financije dovedemo u red.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com