HOROSKOP ZA PETAK, 26. TRAVNJA Vikend za druženje

Prazan hod završava u 11.27 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka i aktivirati nas na druženje, na suradnju, a istovremeno da damo jedni drugome poštovanje i prostor koji je potreban. Otvoreni smo za nove načine kako bi stvari funkcionirale. Ovo je vrijeme dinamičnih, pozitivnih grupnih aktivnosti.

U večernjim satima imamo zadnju četvrt Mjeseca i ovo je vrijeme u kojem možemo pronaći osjećaj da se jednostavno ne uklapamo u obrasce koji se od nas očekuju i koje možemo očekivati od sebe. Razmotrite što trebate objaviti  kako bi pronašli mjesto  gdje želite bit kad novi ciklus započne slijedeći tjedan (mlad Mjesec 5. svibnja).

Sa Suncem u stabilnom Biku i Mjesecom u ekscentričnom Vodenjaku, lako možemo osjetiti napetost. Tražite ravnotežu između stabilnosti i neizbježne promjene.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com