HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. TRAVNJA Dopustimo sebi da sanjamo

Današnji napeti aspekt između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama donosi nam nejasnoću  u emocijama i jasno, zdravo djelovanje biti će teško s ovim aspektom. Sad možemo biti nestrpljivi s običnim životom, što će nas potaknuti da uživamo u glamuru, blještavilu i nerealnom sjajilu.

Veće odluke  ne bi trebale biti utemeljene isključivo na današnjim percepcijama. Trebamo paziti na poteškoće s granicama, pravilima i ograničenjima, kao i pokušajima da se izvuče lakši put.

Početkom prosinca 2018. Mars se pridružio Neptunu i to je bio njihov početak ciklusa. Što ste tada počeli?  Sada je vrijeme da se poduzme akcija na onome što ste tada počeli.

Dan je idealan da provedemo uz glazbu, meditaciju, jogu ili šetnju kraj mora, rijeke ili jezera.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com