PUT U (NE)POZNATO Idućih 15 dana saznat ćemo kakav je utjecaj na nas ostavila ova pomrčina Sunca

Kako nam  se u rujnu lijepo posložilo pet planeta i to  u znaku Djevice, to će nam pomoći da se vratimo u svakodnevicu nakon godišnjih odmora.

Danas, u subotu, 2. rujna,  imamo lijepi aspekt Marsa u trigonu s Uranom  i to baš na stupnju pomrčine od 21. kolovoza. Od danas pa do 16. rujna dobit ćemo više informacija o tome kakav je utjecaj ostavila na nas pomrčina Sunca u Lavu.

S ovim aspektom svemir ili planete nam pomažu da svatko od nas krene naprijed u nepoznato. Postoje rizici koji se moraju prihvatiti i sad je vrijeme za izraziti ideje bez obzira ako se drugima neće svidjeti.  On nas gura da pomaknemo svoje granice  i potražimo nove metode za naše probleme.

Željet ćemo se osjećati slobodno u mislima i djelovanju, krenuti naprijed i živjeti naše živote po našim uvjetima. Osjećat ćemo se hrabro i trenutno nam neće odgovarati rutina i monotonija.

Okidač za to može biti aspekt Mjeseca u Jarcu u kvadratu s Uranom u Ovnu u popodnevnim satima,  što će nam donijeti nepredvidljivost i našu želju da preuzmemo rizik.

Prazan hod Mjeseca je od 18:29 do 22:06 nakon čega  će Mjesec ući u znak Vodenjaka. Ako planirate večernji izlazak ili neki ljubavni spoj, najbolje bi bilo da se dogovorite  poslije 22 sata.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com