HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. TRAVNJA Dobro vrijeme za druženje!

Dok Mjesec prolazi znakom Vodenjaka najbolje je provesti vrijeme sa prijateljima koji vas vole i podupiru na nesebičan način. Izađite iz rutine ili ograničenja koje vas zadržavaju. Možda ćete biti iznenađeni lakoćom s kojom se možete osloboditi uobičajenih  obrasca s kojima ste se borili.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 28. travnja u 11.43 do ponedjeljka 29. travnja u 00.11.

Vjeruje se da sve što se poduzme za vrijeme praznog hoda Mjeseca neće donijeti nikakve rezultate.  Ali postoji i drugi, pozitivan aspekt praznog hoda Mjeseca. Ako poduzmete nešto rizično, nešto u čemu vam drugi mogu stvoriti probleme ili vas zaustaviti, ovo je korisno vrijeme, jer oni koji bi mogli stvoriti probleme ne mogu ništa učiniti protiv vas.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com