HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 29. TRAVNJA Počinje razdoblje testiranja

Saturn će krenuti retrogradno na 20. stupnju Jarca, sve do 18. rujna. Saturn upravlja poslovima i karijerom, statusom. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje starih poslova i  financijskih pitanja. Ljudi ili događaji iz prošlosti mogu ponovno ući u vaš život.

U narednih nekoliko mjeseci imat ćemo spoj Saturna, Plutona i južnog Mjesečevog čvora i to će nam donijeti da se osjećamo testirani. Uvijek realist, Saturn nam pokazuje što je moguće – ali prvo se mora proći proces. U ovom periodu ne možemo gurati glavu u pijesak i govoriti kako se ništa ne može učiniti. Svi smo mi odgovorni.

Mjesec provodi dan u znaku Riba i trenutno postoji tendencija da se traži emocionalna podrška drugih ljudi, osjećaj bliskosti, senzualnosti, mašte i snova.  Dan je prikladan za ulaganje, preseljenje, bavljenje duhovnošću i umjetnošću.

Danas ćemo biti osjetljivi i treba izbjegavati prevelike zahtjeve, ali intuicija nas može voditi kroz cijeli dan.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com