Ovaj se ritual s cimetom izvodi prvog u mjesecu, a navodno privlači novac i obilje

This time next year, we’ll be millionaires… Naravno da hoćemo, a da su Trotteri znali ovaj štos sa cimetom i njima bi život bio puno lakši.

Što, kakav cimet, zasigurno ste se do sada već zapitali.

Kakva drama, kakva napetost, kako li nas samo ovi s Cerese izazivaju stvarajući suludi suspense, pravi hype čak.

No, šalu na stranu, je malo smo se zaigrali.

Ponijelo nas ovo čudo s cimetom! Dakle, jeste li ikada čuli za ritual privlačenja novca cimetom? Nismo ni mi, a onda nam se posrećilo i puv, puh, puv. Nakon što smo u bespućima interneta naletili na ove vrijedne informacije, dobavili smo sve što nam je potrebno za upuhivanje cimeta preko kućnog praga, a sve kako ne bismo morali raditi do 67. godine života, a boganam ni smrti.

Da biste živjeli u blagostanju (a ne seli vam se iz Hrvatske), ovaj biste ritual trebali isprobati svakog prvog dana u mjesecu. Osjećate ili smatrate da vam je potrebna promjena u životu? Cimet bi mogao pomoći otvoriti puteve k financijskom poboljšanju. Jeste li spremni? Mi nismo, jer da jesmo sad bi tu bio link za webshop u kojem možete povoljno nabaviti cimet.

Četiri su koraka koja treba napraviti da biste uz pomoć rituala s cimetom privukli novac i obilje u svoj život.

Cimet je moćan začin zbog svog mirisa, okusa, ali i terapeutskih i mističnih svojstava. Koriste ga različiti ljudi na različite načine. U indijskoj Ayurvedi poznat je po svojim ljekovitim svojstvima i koristi se za liječenje nekoliko zdravstvenih problema. U aromaterapiji, cimet se koristi u različitim tretmanima kao antiseptik i stimulans. Čaj od cimeta prirodni je lijek za neke tegobe, a zapravo je i vrlo ukusan. Ali, ovaj začin također ima neke mistične moći povezane s prosperitetom, uspjehom i ljubavlju.

Kada govorimo o prosperitetu, mnogi misle samo na novac i financijsku stabilnost, ali blagostanje se može odnositi i na našu emocionalnu i duhovnu ravnotežu, na sklad u drugim područjima života, a ne samo u onom financijskom. Cimet privlači energiju uspjeha, djelujući na sva područja vašeg života. Tako kažu, mi čitamo, i sad ta saznanja dijelimo i s vama.

PRIPREMITE SE, KORAK PO KORAK

Dakle, izvucite svoj planer na vidjelo i zabilježite: prvi dan svakog mjeseca dan je rezerviran za privlačenje novca cimetom!

A sada je stvarno došlo vrijeme da saznate kako biste trebali to učiniti.

Prvog dana u mjesecu stavite 3 male žlice cimetovog praha na dlan vaše desne ruke i idite do vrata, bilo kod kuće ili u uredu.

Morat ćete otpuhati cimet, ali prije nego što krenet puhati, morate s puno vjere i snage izreći sljedeće tvrdnje:

Kad puhnem ovaj cimet, blagostanje će ući u ovu kuću.
Kad puhnem ovaj cimet, obilje će doći i ostati.
Kad puhnem ovaj cimet, obilje će živjeti ovdje!

Upuhnite cimet izvana, imajući na umu da će blagostanje i uspjeh ući u vaš dom zajedno s mirisnim prahom, punim energije koju ste u njega unijeli. Neka prah cimeta ostane na podu najmanje 24 sata. Nakon toga možete normalno usisavati. I sada samo čekate rezultate, baš kao i mi. Odnosno, i dalje idemo na posao, ali pratimo situaciju, pa dajte tako i vi i javite nam kako vam ide.

Ako ste nezasitni i želite još veću moć, kažu da je onda za vas optimalna kombinacija cimeta i grube soli. Moćna, moćna kombinacija za prosperitet je ona kad se gruba sol koristi zajedno s cimetom. Sol se, naime, godinama koristila za obranu od loših energija iz okoline. Kad se koristi u kombinaciji s cimetom, onemogućit će negativne sile koje priječe obilju i prosperitetu da dođu u vaš život.

Ako pak želite da vam mi dođemo u život, bit će dovoljno da u neki smoothie dodate malo cimeta ili da ispečete kakve prhke keksiće s cimetom, bilo kojeg dana u mjesecu 😀