HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. SVIBNJA Miran dan

Mjesec se kreće kroz senzualnog  i sporog Bika što nam omogućava da iskusimo život potpunije kroz sva osjetila. Naša osjetila traže uzbuđenje uz dobru hranu, dobar seks, dobru glazbu ili dobru masažu.

Mlad Mjesec koji imamo u subotu noć na nedjelju u 00.45 u znaku Bika  donosi nam dobar trenutak da se posvetimo osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju  znaka Bika.

Vrijeme je za uživanje u jednostavnim  i fizičkim užicima u životu, kao i u aktivnostima koji nas povezuju s prirodom i našim tijelom. Dobro je vrijeme da se zaustavimo  i da postanemo svijesni onog zbog čega se osjećamo ugodno  i sigurno.  Izvrsno vrijeme da ponovno procijenimo naš odnos prema novcu i imovini, kao i da otkrijemo što nas uistinu čini sretnim i ispunjenim.

Ritual za mlad Mjesec najbolje je napraviti u nedjelju ili ponedjeljak.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com