HOROSKOP ZA UTORAK, 7. SVIBNJA Imamo priliku!

U popodnevnim satima Venera će napraviti napeti aspekt sa Saturnom, Plutonom i Mjesečevim čvorovima i od nas se može tražiti da se jasno izrazimo odgovornost u odnosima i suočimo se sa razočaranjem i prošlosti. Napetost između Venere, planete ljubavi i ljepote  i Saturna, planete karme i odgovornosti  je vrijeme da suočimo sa istinom i da završimo neke karmičke lekcije kako bi mogli krenuti dalje.

Venera u Ovnu sugerira pitanja odnosa, financija ili samopoštovanja koje uključuju strasti ili novi uzbudljiv smjer. Želite ili ste privukli nekog novog, nekog tko je hrabar i koji voli rizik. Sada se možete držati starih pravila, obaveza ili strahova (južni Mjesečev čvor) ili slijediti svoje instinkte (sjeverni Mjesečev čvor) – to je trenutni izbor.

Ovaj put imamo priliku da radimo stvari drugačije, ali povlačenje prema prošlosti biti će snažno.

Merkur je ušao u Bika i uskoro će se pridružiti Uranu i Suncu. To će donekle usporiti komunikaciju, ali kad se nešto odluči, ne očekujte promjenu.

Sa Mjesecom u Blizancima željeli bi da stvari budu lagane i bezbrižne, što međutim danas neće biti moguće.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com