HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 9. SVIBNJA Umjerenost je ključ za danas

Današnji  ugodni aspekt Venere i Jupitera pružit će nam osjećaj ekspanzivne ljubavi omogućujući nam da izrazimo ljubav i dobrotu. Venera će nam otvorite puteve i prilike  za nas kroz naše odnose, veze i sposobnosti da pomognemo drugima da se osjećaju ugodno. Ovo je sjajna prilika da se oporave stresni problemi u emotivnoj vezi.

Međutim kasnije, tijekom večeri  možda ćemo morat promisliti o našoj prespektivni  jer će Venera biti u napetom aspektu sa Plutonom. Naša pažnja će se premijestiti na pitanje moći i kontrole unutar odnosa. Ovaj aspekt može donijeti i financijsku ucjenu ili to da vas netko želi osvojiti, ali na silu i to neće biti po vašim željama. Obratite pozornost na duboko i obično nesvjesno ponašanje  u odnosima sa drugima.

U gotovo isti dan Venera nam donosi blagoslov i opsjednutost.

Uz Mjesec u Raku želimo se povući na mjesto gdje se osjećamo sigurno i kod kuće. Puno aktivnosti će biti kod kuće ili oko posla sa nekretninma, obitelji ili cimerima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com