HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. SVIBNJA Dan za uživanje i zabavu!

Jutarnji ugodni aspekt Sunca i Saturna donosi nam realno gledanje na život kao i potrebu da se bavimo praktičnim stvarima. Ovo je lijepi aspekt stabilizacije, što upućuje na mogućnost da vidimo rezultate naših napora.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz zabavnog i kreativnog Lava što će nas potaknuti da se više posvetimo uživanju i zabavi. Pravo je vrijeme za razne zabave, organizaciju raznih proslava ili odlazak na kulturne događaje.

Oni koji imaju u svojim natalnim kartama Mjesec u Lavu  su ponosni, dobronamjerni, velikodušni, kreativni i veseli. Žele da budu primijećeni i cijenjeni, ne mogu podnijeti ostati u sjeni ili da budu kritizirani.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com