HOROSKOP ZA NEDJELJU, 12. SVIBNJA Od razigranosti do okupiranosti poslom

Mjesec nastavlja većinu dana svoj boravak u znaku Lava, a prazan hod Mjeseca imamo od 14.24 do 18.21 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice. Možemo se promijeniti od razigranih do poslom okupiranih s ovom promjenom znaka Mjeseca.

Večer nam donosi rješavanje poslova koji se moraju obaviti prije ponedjeljka ujutro.  Najbolje je vrijeme za pripreme za tjedan dana unaprijed jer Mjesec u Djevici donosi metodičnost, organizaciju i učinkovitu produktivnost. Želja ili potreba za “pospremanjem” naših poslova je istaknuta.

Mjesec u Djevici može potaknuti želju za redom i jasnoćom. Emocionalno zadovoljstvo dolazi nam kroz rješavanje problema, stvaranje reda i pomaganje drugima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com