HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 13. SVIBNJA Snalažljivost i učinkovitost

Večerašnji skladni aspekt Sunca i Plutona potaknut će nas na suradnju, fokusiranje i praktičnu sposobnost. Izuzetno ćemo biti snalažljivi i učinkoviti. Ovo je dobro vrijeme da budemo u kontaktu s ljudima, stvarima ili situacijama koje nam pomažu da uspijemo ili unaprijedimo naše ciljeve. Odlučniji smo nego inače, a naša sposobnost da se fokusiramo i koncentriramo pomažu nam da postignemo ono što namjeravamo učiniti.

Fokus je sad na uklanjanju štetnih i površnih elementa u našim životima. Osloboditi se svega što nam više ne treba, otvorit će nam se put prema nečem novom koji će donijeti povećanu sigurnost, uključujući i nadahnuće za početak.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Djevice i dobro je vrijeme za posjet liječniku, planirati i započeti liječenje, razne dijete, kozmetičke tretmane.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com