ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 3. RUJNA Mjesec u Vodenjaku: Uvijek sam, a nikad do kraja

U nedjelju, 3. rujna, rano ujutro imamo aspekt retrogradnog Merkura u konjunkciji s Marsom na 28. stupnju Lava.

Zbivanja mogu započeti puno prije nego što smo očekivali. Naš um, razumijevanje i komunikacija bit će kreativni i vrlo samostalni.

Ako imate neke osjetljive ili emotivne situacije koje morate riješiti i sada ste u iskušenju, bolje bi bilo da pričekate.

Merkur kreće direktno za dva dana i tada ćemo ponovno imati ovaj aspekt što će nam ponovo pružiti priliku za razgovor. Čak i ako ne budemo ljuti, naše riječi mogu zvučati kao da jesmo.

Zanimljivo je to što je na tom stupnju bila pomrčina. Merkur, još uvijek retrogradni, šapuće Marsu tajnu i kaže mu – „pazi ovo“.

Ovo je izvrstan dan za rad s idejama, mislima i riječima. Stavite ih na papir, postanite kreativni i dramatični sa svojim riječima.

Mjesec u Vodenjaku imat će jedan aspekt opozicije s Venerom što će nas usmjeriti na odnose. Može se dogoditi da bude neslaganja s voljenom osobom kako ćete provesti dan.

Mjesečevi aspekti su kratki, nekih dva sata, tako da nam s ovim Mjesecom u Vodenjaku večer pruža ugodno druženje s prijateljima ili kompjutorom.

Osobe koji imaju natalno Mjesec u Vodenjaku često imaju neke izvanredne sposobnosti u nekom području i djeluju kao magnet za ljude koji dijele njihove interese. Zbog toga često budu na središnjem mjestu u društvu istomišljenika. Čak i tamo, nekako uspijevaju zadržati svoju jedinstvenost. Specifično je za njih da se ne slažu baš s drugima, oni jesu u društvu, ali još uvijek sami.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com