HOROSKOP ZA UTORAK, 14. SVIBNJA Uživanje u ljubavi i druženju

Ovaj tjedan imamo tri zanimljiva događaja; Venera će ući u Bika a Mars u Raka što će nam u narednih mjesec dana donijeti fokus na nekretnine, zemljišta, popravke ili uljepšavanje našeg doma. Imat ćemo potrebu da naš dom bude siguran i ugodan.

Na kraju tjedna (18. svibnja) imamo i intenzivan pun Mjesec u Škorpionu, što znači da će se nakon četvrtka svima nama život emotivno intenzivirati.

Popodnevni lijepi aspekt Venere i Marsa donosi nam samopouzdanje i kreativnost.  Ovo je sjajno vrijeme za romantiku i druženje.

Ako vaš rad uključuje samopromociju i kreativnost, ovo je idealan trenutak da se aktivirate na tom području. Ovaj tranzit nam pruža prilike ako ih tražimo, osobito u kreativnosti, komunikaciji, trgovini, novčanim stvarima i društvenim odnosima. Možemo uspostaviti veze koje su plodne i sretne.

Danas i sutra također možete napraviti uspješnu kupovinu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.18 do 20.50 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage.

Uživajte u lijepim stvarima, večeri uz voljenu osobu, romantiku i društvene veze.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com