HOROSKOP ZA SRIJEDU, 15. SVIBNJA Venera i Uran u znaku Bika nakon 80 godina

Danas će Venera, planet odnosa, ljepote i užitka izaći iz znaka Ovna i ući u znak Bika. Ona će u Biku biti sve do 10. lipnja. Budući se ona ovdje osjeća ugodno, otkrit ćemo da se naša tolerancija, ljubaznost i romantičnost povećavaju.

Dok je u Biku, Venera podržava senzualnost, udobnost, zadovoljstvo i ljepotu u odnosima. Ovo je vrijeme da izrazimo svoju ljubav na opipljiv način. Kojom kućom u vašem natalnom horoskopu vlada Bik, to je području koje čeka vašu pažnju, a donosi vam plodnost.

Zanimljivo je to da osim što je Venera u svom znaku, ali će i prvi put nakon 80 godina Venera biti zajedno s Uranom u Biku. Ako ste upoznati s grčkom mitologijom, onda znamo da Venera (grč. Afrodita) nikad nije upoznala oca. Ona se rodila nakon što joj je oca Urana ubio Saturn. Zato su aspekti Venere i Urana toliko važni. Venera će napokon upoznati svog oca. U ovom tjednu ćemo doći do pomirenja sa svojim identitetom. To znači da imamo priliku razumjeti zašto cijenimo naše vrijednosti. Na primjer ako vam je važan brak, sad ćete shvatiti zašto je to tako. Ako nam je važna obitelj, sad imamo priliku shvatiti zašto.

Drugi značajni pomak je to što će Mars, planet akcije i energije ostaviti znak Blizanca i ući u znak Raka negdje poslije ponoći. Mars se u Raku ne osjeća dobro i pod tim utjecajem smo oprezni i konzervativni, ali borimo se za osobe koje su nam bliske i s kojima smo emotivno povezani. Gdje nam se u natalnom horoskopu nalazi znak Rak, to će područje do 1. srpnja  biti aktivno. Obratite pozornost na emocionalne reakcije, osobito unutar obiteljskog konteksta. Povrijeđeni osjećaji lako mogu izbiti ako smo ih predugo pokušali potisnuti.

Velika iskoristivost ove energije je na kućnim popravcima ili renovacijama. Čak i proljetno čišćenje pomoći će nam da se usredotočimo i iskoristimo ovu energiju na zdrav način.

Mjesec će cijeli dan provesti u znaku Vage i mi ćemo se usredotočiti na pitanja ravnoteže i pravednosti u našoj obitelji i društvenim interakcijama. Bit ćemo u mogućnosti vidjeti obje strane bilo kojeg spora koji stvaraju poteškoće.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.