HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. SVIBNJA Korak po korak do cilja

Imat ćemo dosta prilagodbe s promjenama što su napravili Venera i Mars jučer. Manje napetosti mogu nam donijeti nezgodan dan. Posebno zato što imamo i prazan hod Mjeseca skoro cijeli dan. Bitne stvari ili pokretanje novih poslova, situacije najbolje bi bilo da odgodimo za drugi dan ili da ih odradimo do 11.37. prije praznog hoda Mjeseca.

Večerašnji ugodni aspekt Merkura i Saturna  nam pomaže da se utemeljimo i usredotočimo na naše razmišljanje i planiranje.  Ovo je povoljno vrijeme za izradu planova i pomaganju drugima da razumiju našu perspektivu. Pristup korak po korak zadacima i problemima najbolje sada djeluje.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.37 do 23.25 nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com