HOROSKOP ZA PETAK, 17. SVIBNJA Istraživanje skrivenih emocija

Aspekt Merkura i Jupitera će naše vrijednosti staviti na test. Neke važne činjenice ne odgovaraju općoj slici života. Odluke koje donesemo sada mogu utjecati na naš materijalni život. Ako krenemo u pravom smjeru, neke značajne stvari u našim životima morat ćemo staviti na čekanje ili će se odgoditi.

Prolaskom Mjeseca kroz znak Škorpiona imat ćemo potrebu istraživati snažne emocionalne dubine. Trenutno smo u stanju razumjeti duboke osjećaje i usredotočit ćemo se naše skrivene emocije.

Kad se Mjesec kreće znakom Škorpiona, osjećaji postaju duboki, s različitim iskustvima, intuicijom, uvidom, sposobnošću koncentracije, tako da možete uspješno savladati različite izazove i prepreke koje su potrebne za promjene.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com