HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. SVIBNJA Noćas je puni Mjesec u Škorpionu

U popodnevnim satima Venera, planet ljubavi, pridružuje se Uranu, planetu prkosa i uzbuđenja. To nam može donijeti promjene u ljubavi i novcu. Možete primiti neočekivane vijesti  i iznenadne promjene. Također, željet ćete uzdrmati trenutnu situaciju u emotivnom odnosu i pronaći uzbuđenje. Pronađite način da pozitivno protresete stvari ako ne postoji potreba za prekidom partnerstva. Očekujte emocionalni intenzitet, spontane odnose, neočekivani dobitak ili gubitak. Ljubav na prvi pogled, kratkotrajni susreti, zavođenje ali i nevjera su mogući.

Svaki mjesec na pun Mjesec svjetla (Sunce i Mjesec) budu jedan nasuprot drugome što omogućuje potpuno osvjetljenje Mjesečeve površine. U 23.11 dolazimo do punog Mjeseca u Škorpionu i to na 27. stupnju. Sad će biti otkriveno ono što je bilo skriveno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 18. svibnja u 23.11 do 19. svibnja u 3.20.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com