ASTRO PROGNOZA Saznajte što vas sve čeka idućih mjesec dana

Ovaj tjedan imamo prelazak Sunca iz Bika u Blizanca, kao i Merkurov ulazak u Blizanca u idućih mjesec dana. To će nas činiti zaposlenijima, aktivnijima i znatiželjnima kad su u pitanju učenja o novim stvarima.

Neočekivana prilika za nešto što bi vam emocionalno moglo puno značiti moglo bi se dogoditi u sljedećih nekoliko dana zbog ugodnog aspekta Urana i Marsa u srijedu. Dugotrajni ugodni aspekt između Saturna i Neptuna  sugeriraju  manifestiranje vaših snova i želja.

Ova promjena Sunca i Merkura u Blizancu narednih mjesec dana kod Ovnova će donijeti puno više komunikacije, kraća putovanja, nove ideje. Upoznavanje novih ljudi  i nova mjesta će vas ispunjavati.

Za Bikove to znači fokus na novac i zaradu, kao i poboljšanje prihoda. U narednih mjesec dana za vas je čudesno vrijeme za kupnju, posebno nekretnina ili zemljišta.

Blizanci će privlačiti povoljne prilike i važne ljude. Odlično vrijeme za prodaju ili razgovore. Budući da je ovo početak  vaše osobne godine – napravite neke ciljeve – s rokovima. Tajne ljubavi i flert još uvijek su aktualni kod vas.

Rakovi će u narednih mjesec dana svoju osobnu godinu privoditi kraju i ovo je idealno vrijeme da razmislite o tome što želite za sebe. Koje promjene biste željeli vidjeti u svom životu? Da li je to partnerstvo? Pazite da ne ostanete u pogrešnom odnosu  predugo od straha od napuštanja ili samo zato jer je ostala navika.

Lavovima ovaj prijelaz Sunca i Merkura u Blizanca donosi popularnost i novu energiju u odnosima.  Bit ćete željni druženja i bit ćete aktivni s udrugama, klubovima i organizacijama. Venera će vam donijeti ugodne odnose, a Mars u vašoj 12 kući mogućnost tajne ljubavne veze.

Djevicama će se u narednih mjesec dana šefovi, nadređeni i roditelji diviti zbog sposobnosti  i stručnosti.  Ovo nije vrijeme za lažnu skromnost. Sredina tjedna donosi vam uzbuđenje i iznenađenje.

Vage će imati veliku želju za putovanjem. Ako budete spriječeni u tom naumu, barem promijenite okolinu. Druga mogućnost koja će vas ispunjavati je da se prijavite za tečaj, da odete na predavanja, da naučite nešto novo  tako da možete proširiti svoj horizont. Moguće je da ćete primiti darove, pa čak i novac od drugih.

Škorpioni kao što znate, strastveni ste, intenzivni, a ulaskom u ovo razdoblje od mjesec dana te se osobine kod vas  povećavaju za duplo. Za početak, seks će biti nježan i dobro ćete ga zapamtiti.  Imate planete na vašoj strani  kad su u pitanju odnosi, jer ne samo da se vaša strast probudila, nego je i pojačano zanimanje za fizičku aktivnost. Budite spremni!

Strijelci, osim što će vam trebati više sna, jer se Sunce nalazi suprotno vašem znaku, možete imati i manjak energije, no ipak u prvi plan će doći vaši partnerski odnosi. Ne ustručavajte se pitati za pomoć.

Jarci, u prvom planu će u narednih mjesec dana biti učinkovitost i želja da upravljate svojim životom. Znamo da vi ne želite gubiti energiju  i da se ne bojite teškog rada. Ali, zbog vatrenog i energičnog Marsa koji se trenutno nalazi suprotno od Jarca bit ćete nestrpljivi. Ponekad se moramo nositi sa situacijom i izdržati nerad i dosadne ljude.

Vodenjaci, u narednih mjesec dana uživat ćete u zabavi  i ovo je fantastično vrijeme za odmor. Isto tako ako vas pozovu na zabavu, uživanje ili izlazak prihvatite. Nije loše niti za prodaju nekretnina jer bi zarada posebno ovaj tjedan mogla biti iznenađujuća i brza.

Za vas Ribe ovo je vrijeme da možete izabrati ono što je najbolje za vas.  Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući može privući  pozornost na dom, obitelj i vaš osobni život.  Opustite se u poznatom okruženju. Idealno vrijeme je da se pozabavite kućanskim popravcima koje ste izbjegavali. Sad ste u prilici izabrati ono što želite učiniti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.hr.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com