HOROSKOP ZA UTORAK, 21. SVIBNJA Sretan rođendan Blizanci!

Sunce ostavlja senzualnog Bika kako bi se pomaknuo u znatiželjnog i promjenjivog Blizanca. Merkur slijedi taj pomak i sad smo službeno ušli u sezonu Blizanaca.

Današnji spoj Merkura i Sunca u Blizancu je pun ciklus koji je započeo 14. ožujka kada su se Sunce i Merkur spojili. Ovo je važno vrijeme i kulminacija nečeg što ste započeli polovicom ožujka ali i dobro vrijeme da oživite projekt koje ste tada započeli. Trenutno možemo jasno vidjeti naše ciljeve u područjima komunikacije, mentalnih interesa i studija. Ova superiorna konjunkcija Merkura i Sunca može potaknuti prosvjetljenje, osvjetljavanje materije ili čišćenje zraka.

Posebno smo oštri, komunikativni i otvoreni, jer su naše želje usklađene s našim mislima. Ovo je povoljno vrijeme za rješavanje problema.

Tijekom sezone Blizanca imamo tendenciju da budemo više društveni i znatiželjni. Primijetit ćemo da nam se život ubrzava dok se naš um kreće brže nego inače. Naši umovi će biti otvoreni za učenje i bit ćemo svjesni da se detalji oko nas brzo mijenjaju. Ako se budete osjećali tjeskobno ili jednostavno raspršeno, razmislite o tome da započnete praksu meditacije kako biste pomogli utišati taj um. Sunce u Blizancima će biti do 21. lipnja.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca i pomaže nam da provjerimo informacije, što je vjerojatno dobra ideja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.