HOROSKOP ZA UTORAK, 21. SVIBNJA Sretan rođendan Blizanci!

Sunce ostavlja senzualnog Bika kako bi se pomaknuo u znatiželjnog i promjenjivog Blizanca. Merkur slijedi taj pomak i sad smo službeno ušli u sezonu Blizanaca.

Današnji spoj Merkura i Sunca u Blizancu je pun ciklus koji je započeo 14. ožujka kada su se Sunce i Merkur spojili. Ovo je važno vrijeme i kulminacija nečeg što ste započeli polovicom ožujka ali i dobro vrijeme da oživite projekt koje ste tada započeli. Trenutno možemo jasno vidjeti naše ciljeve u područjima komunikacije, mentalnih interesa i studija. Ova superiorna konjunkcija Merkura i Sunca može potaknuti prosvjetljenje, osvjetljavanje materije ili čišćenje zraka.

Posebno smo oštri, komunikativni i otvoreni, jer su naše želje usklađene s našim mislima. Ovo je povoljno vrijeme za rješavanje problema.

Tijekom sezone Blizanca imamo tendenciju da budemo više društveni i znatiželjni. Primijetit ćemo da nam se život ubrzava dok se naš um kreće brže nego inače. Naši umovi će biti otvoreni za učenje i bit ćemo svjesni da se detalji oko nas brzo mijenjaju. Ako se budete osjećali tjeskobno ili jednostavno raspršeno, razmislite o tome da započnete praksu meditacije kako biste pomogli utišati taj um. Sunce u Blizancima će biti do 21. lipnja.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca i pomaže nam da provjerimo informacije, što je vjerojatno dobra ideja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com