HOROSKOP ZA SRIJEDU, 22. SVIBNJA Vrijeme je za novi smjer

Aspekt Urana i Marsa će obilježiti ovu srijedu. Trenutno smo raspoloženi da eksperimentiramo i da se stvari dogode i možemo biti vrlo kreativni u tome. Ovaj spoj Urana i Marsa ukazuje na veću spremnost za preuzimanje rizika i potrebne promjene u našim životima. Više hrabrosti, povjerenja i energije trenutno nam je dostupno. Sad imamo poticaj da krenemo u novi smjer. Reagirajte na promjene  koje vas oslobađaju starih navika.

Obratite pozornost na situacije koje danas dolaze do vaše svijesti, određene stvari koje se mogu dogoditi mogu biti važnije nego što možete očekivati.

Uz Mjesec u Jarcu i njegove današnje aspekte, praktični smo, ali intuitivni i prilično snalažljivi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com