HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. SVIBNJA Samo je potrebno malo strpljenja

Mjesec tijekom dana prolazi kroz Vodenjaka  i ide u susret sa Jupiterom što potiče naš entuzijazam i idealizam. Prijatelji, zajednice, nade i ciljevi sad mogu biti u fokusu.

Pazite na neočekivane prilike kad  krenete za nečim  što želite na emocionalnoj razini , iako prepreke u financijskom obliku mogu prevladati. Slobodno se posavjetujte sa prijateljima,  posebno onima koji vam mogu ponuditi rješenje.  Preveliko razmišljanje i dalje bi mogao biti problem, iako bi korak po korak moglo donijeti rješene ili odgovore, samo je potrebno malo strpljenja.

Dok je Mjesec u Vodenjaku postoji povećano zanimanje za znanjem i potrebno da komuniciramo sa istomišljenicima.  U isto vrijeme, vaša sloboda i neovisnost je ojačana, i htjet ćete uspostaviti vlastita pravila. Ovo je dobro vrijeme za čitanje, proučavanje i znanstvena istraživanja.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 25. svibnja u 14.50 do nedjelje, 26. svibnja u 8.07.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com