HOROSKOP ZA NEDJELJU, 26. SVIBNJA Vrijeme je da odmorimo

Nakon praznog hoda Mjeseca koji završava u 8.07 Mjesec će ući u znak Ribe. Uz ovaj Mjesec smo u stanju dotaknuti svoje najdublje emocije i biti kreativni i maštoviti. Idealno je vrijeme da uživamo u odmoru, pogledamo dobar film ili čak da ništa ne radimo kako bi dopustili tijelu da se odmori.

U večernjim satima susrećemo fazu poslijednje četvrti Mjeseca koja nam donosi malo izazova. Napeti aspekt Sunca u Blizancu i Mjeseca u Ribama sugerira da je vrijeme da tražimo novi smjer. Sad to možemo učiniti kroz istraživanje unutarnjeg stanja, kroz intuiciju ili snove. Ovo je i priprema za mlad Mjesec koji imamo 3. lipnja. Nije vrijeme za pokretanje značajnih projekta, budući da se sve slabije vidi Mjesec što simbolizira slabljenje svijesti. Vrijeme je da dovršavamo ono što smo zamislili na poslijednjem mladom Mjesecu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com