HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 27. SVIBNJA Suosjećajnost i oprost

Mjesec cijeli dan provodi u znaku Riba. Ovaj položaj Mjeseca naglašava suosjećajnost. U popodnevnim satima Mjesec će napraviti ugodne aspekte s Venerom i Neptunom te ćemo biti skloni vidjeti  duhovne dimenzije naših odnosa i nastojat ćemo pristupiti s više suosjećanja nego obično. Ovo je jako dobro vrijeme za opraštanje  i oslobađanje. Vjerujući u nekog ili nešto dobit ćemo priliku da se osjećamo posebno dobro.

Vezano uz posao i financije ovaj položaj Mjeseca može nam donijeti lošu procjenu ili čak i zabludu. Sve što se tiče aktivacije vašeg posla prebacite na dane (srijeda, četvrtak) kada će Mjesec biti u aktivnom i hrabrom Ovnu.

Jeste li znali?

Dok je Mjesec u Ribama pri uzimanju novih lijekova  oni mogu imati neuobičajeno jake učinke, jer tijelo pokazuje više receptivnosti nego inače.

Za obnovu vašeg zdravlja ovaj položaj Mjeseca sugerira  puno odmora. Ako je moguće posvetite se umjetničkim stvarima, izbjegavajte napor i ojačajte svoju fizičku snagu kroz dovoljno sna.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com