HOROSKOP ZA UTORAK, 28. SVIBNJA Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz sanjive Ribe

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz sanjive Ribe kroz cijeli dan. Nemojte se previše opustiti u ovoj pasivnoj emocionalnoj okolini. Navečer nakon praznog hoda Mjeseca, kad Mjesec uđe u Ovna doći će do dramatične promjene.

Uz Mjesec u Ovnu, naši odgovori mogu biti trenutni i nisu dobro promišljeni.  Komunikacija će postati strastvena, impluzivna i nestrpljiva. Pomak od pasivne i osjetljive Ribe do snažnog Ovna zna biti vrlo dramatična.

Današnji ugodni aspektom između Neptuna i sjevernog Mjesečevog čvora donosi nam izvrsno vrijeme za povezivanje s drugima na duševnoj i duhovnoj razini, kao i za međusobno razumijevanje.

Prazan hod imamo od 6.20 do 20.31 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com