HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. SVIBNJA Prilike za ljubav

U večernjim satima imamo lijepi aspekt Venere i Neptuna što će nam donijeti  pozitivne prilike vezane za ljubav. Ovaj aspekt nas potiče da se upustimo u romantiku i da vidimo duhovne dimenzije naših odnosa ili da pristupimo drugima s povećanim suosjećanjem. Budući da se Venera približava Saturnu možda ćemo sutra imati alate za zaključavanje današnjih dobrih ideja.

Ovo je snažno vrijeme za izražavanje bilo koje vrste kreativnosti. Posvetite se slikanju, pjevanju, pisanju pjesama jer ljubav i kreativnost sad su na vrhuncu.

Obzirom na Veneru u Biku koja se povezuje sa Neptunom u Ribama, ovo može biti savršeno vrijeme za rizik u ljubavi.

Mjesec provodi dan u direktnom, iskrenom i ponekad nestrpljivom Ovnu. Uz ovaj položaj Mjeseca mi smo konkretni, krećemo prema naprijed i preuzimamo emocionalni rizik. Nešto imamo potrebu dokazati sebi.

Aspekt Jupitera i Merkura u noćnim satima donijet će nam da se naše ideje i planovi proširuju. Vjerojatno smo malo previše optimistični u svemu. Ne brinite, spavajte mirno i uživajte u snovima.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 30. svibnja u 17.07 do petka, 31. svibnja u 6.42

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com