Fotoepilacija bez napora: Doris Pinčić Rogoznica spremna za ljeto

Braunov najnoviji IPL uređaj Silk·expert Pro 5 osmišljen je kako biste uklanjanje dlačica što lakše uklopili u svoju užurbanu svakodnevicu.

Nakon uspjeha Braunove prve linije kućnih IPL uređaja opremljene revolucionarnom tehnologijom SensoAdapt™, Braun je uz Silk·expert Pro 5 odgovorio na glavne zahtjeve žena u vezi uklanjanja dlačica, sve to u kompaktnom dizajnu za lako rukovanje i tretman bez napora.

Upravo je sigurnost, brzinu i učinkovitost njegova korištenja prepoznala glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, naročito uz obveze i užurbani ritam majčinstva, uz nedovoljno vremena za razmišljanje o dlačicama i njihovom uklanjanju pred toplije dane.

„Moja suradnja s Braunom omogućila mi je postizanje jednog od ženskih ideala – savršeno glatke noge bez dlačica, i to na dulje staze.

Upotreba Braun Silk-expert IPL-a je krajnje jednostavna i sigurna, a tretman radim u vrijeme kad meni odgovara, u svom vlastitom domu.

Oduševljava me što je uz ovaj novitet tretman za obje noge sada gotov u manje od 5 minuta! IPL tehnologija ne samo da je uspjela uštedjeti moje dragocjeno vrijeme, već imam stvarne, dugotrajne rezultate koje do sada nisam imala ni s jednom drugom metodom uklanjanja dlačica“ izjavila je Doris.

Dok druge metode uklanjanja dlačica rješavaju taj problem iznad površine kože, Braunov IPL pobrinut će se za to u samom korijenu ciljajući svjetlošću melanin u folikulama dlačica kako bi spriječio korijen da proizvede nove dlačice. Na taj se način jednostavno pauzira ciklus rasta dlačica. U roku od samo 4 tjedna postiže se trajno smanjenje broja dlačica.

Senzor nijanse kože SensoAdapt™ osigurava optimalnu sigurnost, zahvaljujući senzorima koji neprekidno očitavaju nijansu kože 80 puta u sekundi i automatski prilagođavaju intenzitet svjetlosti.

Braunov Silk·expert Pro 5 ima dodatnu glavu kojom možete precizno tretirati svaki dio tijela, pa čak i ona manja ili zahtjevnija područja poput nausnica ili bikini-zone.

Braunova promotivna pakiranja dostupna su na prodajnim mjestima Elipsa, Emmmezete, Svijeta Medija ili E-kupi web shopu. Spremno dočekajte toplije dane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.