HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. LIPNJA Čišćenje pred mlad Mjesec

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.52 do 13.47 nakon čega će Mjesec ući u znatiželjnog Blizanca. Ovaj položaj Mjeseca nam ukazuje da postoje priče koje treba ispričati i puno informacija koje treba prenijeti i primiti.

Današnji aspekt Venere i Plutona nudi nam strast u odnosima. Ne mora nužno biti samo stras u emotivnim odnosima, jer ovaj aspekt nas može usmjeriti i na kreativnost i ili financije. Budimo otvoreni za nove prilike vezane uz ljubav, novac i umjetnost.

Trenutno možemo stupiti u kontakt s onim što najviše volimo i njegujemo. Ovaj aspekt nas može dovesti do dubokog uvida u naše odnose i financije. Možemo se osjećati prilično strastveno i usredotočeno na određenu osobu, situaciju ili vezu. Potreba za dijeljenjem na dubokim razinama sada je aktivna.

Pojednostavljenje i oslobađanje od stvari koje nam ne trebaju može biti prilično oslobađajuće. Trik je u tome da shvatimo što nam je potrebno da se oslobodimo i kako to učiniti. Emocionalna vezanost za sentimentalne stavke je teška, čak i kad znamo da bi nam bilo bolje bez toga. Što se nalazi u našim podrumima, garažama ili negdje stavljeno gdje nismo gledali godinama, ali se ne možemo natjerati da se rješimo?

Koliko bi se bolje osjećali da to napravimo, jer je to jedan oblik naše prtljage. Samo si  trebamo postaviti pitanje zašto to ne možemo otpustiti?

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com