Što bi se dogodilo da cijeli svijet zaboravi Beatlese? Svi osim Jacka?

Jučer, su svi znali za Beatlese. Danas se samo Jack sjeća njihovih pjesama. Uskoro će postati „velika zvjerka“. Oskarom nagrađeni redatej Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) i Richard Curtis donose rock’n’roll komediju o glazbi, snovima, prijateljstvu i ljubavi.

Jack Malik kojeg glumi Himesh Patel je pjevač-tekstopisac u usponu, odnosno u pokušaju uspona čiji se snovi vrlo brzo ruše bez obzira na veliku pomoć i podršku najbolje prijateljice iz djetinjstva, Ellie (Lily James). Nakon pada s bicikla tijekom čudnog nestanka struje, Jack se budi i shvaća da The Beatlesi nisu nikada postojali i nađe se u velikom problemu.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u povijesti, kojeg se nitko ne sjeća, te uz pomoć beskrupulozne agentice Debre (Kate McKinnon) Jack postaje velika zvijezda. Dok njegova karijera ide uzlaznim tokom njegov privatni život postaje sve kompliciraniji i mogućnost da zauvijek izgubi jedinu osobu, Ellie, koja je ikada vjerovala u njega postaje sve veća. Dok jaz između slave i privatnog života postaje sve veći, Jack će morati odabrati svoj put.

Film u hrvatska kina stiže 27.lipnja.


Glumci: Lily James, Ed Sheeran, Himesh Patel, Lamorne Morris, Kate McKinnon, Ana de Armas

Režija: Danny Boyle

Scenarij: Jack Barth, Richard Curtis

Zemlja porijekla: SAD

Producenti: Richard Curtis, Nick Angel, Lee Brazier

Žanr: glazbena komedija

US distributer: Universal Pictures Internatinal

Trajanje filma: 117 minuta

Kategorizacija: 12

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.