FOTO Zavirite u novootvoreni hotel Royal Blue u Dubrovniku

 Dubrovnik je jedna od najljepših destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor. Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti. Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara, koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju. Zbog svoje srednjovjekovne stare jezgre koja je sve do današnjih dana zadržala autentični izgled, Dubrovnik mami brojne filmske producente, koji ga smatraju idealnom lokacijom za snimanje popularnih filmova i serija kao što je „Game of Thrones“, no Dubrovnik je također grad u koji na odmor rado dolaze brojne svjetske zvijezde. Bez obzira odakle putnici dolaze u Dubrovnik, jedno je sigurno, uvijek ostaju zadivljeni i impresionirani ljepotom i bogatstvom koju nudi grad.

U divnom gradu nema ljepše nego biti smješten u prekrasnom hotelu s brojnim sadržajima, gastro ponudom, pogledom na more i svime što uključuje odmor iz snova. ‘Tvrtka Importanne Hotels & Resort’ već godinama svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo odmora, a dokaz za to su i osvojena visoka odličja na Danima turizma plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice.

Importanne Hotels & Resort sastoji se od pet hotela u Dubrovniku: Neptun, Ariston, Royal Palm, Royal Princess i Royal Blue. Zadnjim hotelom – Royal Blue, zaokružena je izgradnja pet ‘five stars’ hotela u nizu i upravo je povodom njegova otvorenja održana proslava s brojnim uzvanicima.

Importanne Resort pruža jedinstveni doživljaj odmora i kontinuiranu kvalitetu radi koje se gosti uvijek vraćaju s osmijehom. Prostrane i luksuzno uređene sobe pružaju veličanstven pogled na Jadransko more do kojih dopire svježina obližnjeg mediteranskog bilja.

Šetnja uz more prema uvali Lapad, popraćena zvucima valova, cvrkutom ptica i očaravajućim mirisima je idealan odabir za provesti slobodno vrijeme.

Ljubazno i profesionalno osoblje se aktivno koristi širokim rasponom stranih jezika koji uključuju: engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski i ruski, naravno, kako bi se svaki gost osjećao dobrodošlo i ugodno.

Resort uključuje i prekrasnu Villu Elitu, oazu mira koja spaja luksuz s ugodom boravka usred borove šume, nadomak plaže.

Uživanje u panoramskom doživljaju u jednim od dva a la carte restorana La Castille i Zoë je garantirano, a okusi autohtonih specijaliteta te premium hrvatska i strana vina, zadovoljit će svako nepce.

Čarobne plaže, najljepši zalasci sunca, brojni sadržaji poput Dubrovačkih ljetnih igara koje okupljaju velik broj zaljubljenika u umjetnost, jedan je od festivala koji oživljava duh grada i kojemu uživaju i domaći i strani gosti. Šetnja prepunim Stradunom za vrijeme ljetne sezone, pogotovo za vrijeme toplih noći, ostavlja bez daha. Uz bogatu i raskošnu povijest i baštinu, Dubrovnik je grad vrhunskih delicija, prekrasne prirode i ljubaznog stanovništva, stoga vrijedi izdvojiti svoje vrijeme kako bi istražili sve mogućnosti i osjetili neizostavan dubrovački duh.

...