Udobne sandale za ljubiteljice mode

Otvorene sandale neizostavan su dio ljetne garderobe i svake nas sezone iznova osvajaju s nogu novim modelima i dizajnom. Bilo da je riječ o ravnim modelima ili modelima na povišenu petu, možemo ih kombinirati na razne načine.

Ara trgovine i ove sezone nude veliki izbor sandala visokokvalitetnog materijala. Od basic modela do decentnih i bogatijih ukrasima, oni su pravo osvježenje za svaki outfit.

Jednostavne i izuzetno lagane sandale na udobnu i punu platformu, s kožnim remenima u tamnoplavoj ili bijeloj boji odlično pristaju uz dnevne haljine i ležerne kombinacije. Za vječne romantičarke tu su modeli u metalik srebrnoj ili crvenoj boji za večernje izlaske, koje zbog svoje širine jamče udobnost svakom stopalu.

Ove sezone naglasak je stavljen na detalje pa ljubiteljice ukrasa mogu uživati u kupnji crvenih sandala od brušene kože s kamenčiima ili modelima s mornarskim uzorkom i crvenim detaljima.

Ako se odlučite za ove upečatljivije modele, ostatak outfita zaokružite jeans kratkim ili dugim hlačama, jednostavnom majicom ili bluzom. Volite li ipak više detalje poput kamenčića u kombinaciji s nude ili crvenom bojom, ove sandale pravi su izbor za vas i odlično će pristajati uz suknju ili midi haljinu za romantične večere i izlaske.

Bez obzira provodite li više vremena u poslovnom ili casual stilu, odabirom ara modela sigurno nećete pogriješiti jer će se uklopiti uz svaki odjevni look, a pritom vam osigurati udobnost na svakom koraku. Uživajte u ljetu!

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.