ASTRO PROGNOZA ZA LIPANJ Prekretnica

Je li moguće da smo na pola 2019. godine?

Planet koji treba izdvojiti u lipnju je Neptun koji će krenuti retrogradno i imati dva značajna aspekta i to sekstil sa Saturnom i kvadrat s Jupiterom. Ovo su inače i važniji tranziti u ovoj godini. Prvi susret Neptuna, Saturna i Jupitera imali smo u siječnju, drugi je sad u lipnju i treći završni bit će u rujnu i studenom.

U lipnju će sve tri planete (Jupiter, Saturn, Neptun)  biti retrogradno i može se reći da smo na prekretnici jer ćemo imati priliku promijeniti situaciju. Konačan ishod naših akcija u lipnju ćemo imati na jesen 2019.

Aspekt Neptuna i Jupitera daje nam osjećaj da je sve moguće, a Neptun u aspektu sa Saturnom će nam pomoći da zaista učinimo naše snove stvarnim i mogućim.

S jedne strane svijet je naš, gledano s druge strane, možemo izgubit dodir sa stvarnošću i izabrati povlačenje u svijet mašte. Budući Neptun otapa granice mi zapravo možemo postići sve što imamo na umu.

Ako ste rođeni oko 4. siječnja, 18. veljače, 4. travnja, 20. svibnja, 6. srpnja, 22. kolovoza, 7. listopada ili 21. studenog ovaj mjesec može za vas predstavljati veliku prekretnicu u vašim životima.

Ove tri planete (Jupiter, Neptun i Saturn ) zajedno sa sjevernim Mjesečevim čvorom  bit će na 18. stupnju Jarca. Ova konfiguracija će se osjetiti cijeli mjesec, ali posebno  i jače od sredine do kraja lipnja. Ona nam donosi jedan vid cirkulacije, protok ili trend bilo koje vrste. Npr. što se tiče zdravstvenih problema to se odnosi na cirkulaciju kroz jetru, krv, pluća, a vezano uz dom može doći do oštećenja objekata vezanih uz prirodne nepogode, do financijskog gubitka, prijevare, neuspjeha, nedostatka samopuzdanja, nestašice, ljutnje ili nezadovoljstva.

Ako je vaše Sunce na 18. stupnju u bilo kojem od 12 znakova (što je u slučaju ako ste rođeni oko 8. – 9. siječnja, 7. – 8. veljače, 8. – 9. ožujka, 8. – 9. travnja, 9. svibnja, 9. – 10. lipnja, 11. srpnja, 11. kolovoza, 11. rujna, 11. – 12. listopada, 10. – 11. studenog ili 10. – 11. prosinca) ova konfiguracija će posebno i snažno utjecati na vas.

U lipnju još imamo napete aspekte između planeta u Raku (Merkur, Mars i sjeverni Mjesečev čvor) i planeta u znaku Jarca (Saturn, Pluton, i južni Mjesečev čvor), tako da ćemo biti rastrgani između obiteljskih obaveza i karijere.

Dani 17. i 30. lipanj su manje sretni dani i pokušajte ne pokretati projekte na te kaotične dane, jer stvari neće ići po planu  i kako ste željeli.

Merkur će 4. lipnja ući u znak Raka sve do 27. lipnja. Ovaj planet uma u znaku emocije omogućit će nam da lakše izrazimo svoje emocije i da kažemo ono što osjećamo.  Sunce se pridružuje Merkuru u Raku, 21. lipnja i više ćemo se usredotočiti na davanje i primanje, kao i na potporu i ohrabrenje. Pred kraj mjeseca Merkur će ući u znak Lava (26. lipnja) i kreće razdoblje kada ćemo imati povećanu kreativnost, maštu i bit ćemo više pozitivni i spremni za zabavu.

Venera nam ulazi u Blizanca 9. lipnja i sve do 4. srpnja će biti dobro vrijeme za razgovore i bilo kakve rasprave. Putovanja, upoznavanje novih ljudi, pisanje kao i koketiranje će nam biti privlačno u narednim tjednima.

Najbolje će se u lipnju osjećati Blizanci.

Najvažniji tranziti u lipnju:

3.6. mlad Mjesec u Blizancima

4.6. Merkur ulazi u Raka

9.6. Venera ulazi u Blizanca

17.6. pun Mjesec u Strijelcu

21.6. Neptun kreće retrogradno

21.6. Sunce ulazi u Raka

27.6. Merkur ulazi u Lava.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com