HOROSKOP ZA SRIJEDU, 5. LIPNJA Pronalaženje ravnoteže

Mjesec cijeli dan provodi u znaku Raka i ovo je dan povoljan da se usredotočimo na probleme kod kuće ili unutar obitelji.  Premještanje, renoviranje, poslovi s nekretninom danas su aktualni.

Popodnevni aspekt Mjeseca i Marsa daje nam hrabrost, entuzijazam i inicijativu. Navečer će se Mjesec suprostaviti Saturnu i mi možemo biti isfrustrirani malim stvarima koje krenu krivo ili nas udaljavaju od naših interesa.

Ovaj Mjesec u Raku nas podsjeća na potrebu pronalaženja prave ravnoteže između našeg osobnog i javnog života.

Sunce u Blizancu je prilično usamljeno sad kad su se Mjesec i Merkur pridružili Marsu u susjednom Raku.  Mars će se kroz par dana suprostaviti Saturnu  i ukazuje  na neke frustrirajuće granice ili kašnjenja s suočavanjem s nečim službenim, uključujući korporacije ili vladine entitete. Važno je da se vaše činjenice podudaraju s vašim stajalištima, a iluzije vam vjerojatno neće donijeti ništa dobro, bez obzira kako se osjećali dobro ili opravdano.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com