HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 6. LIPNJA Dobro se dobrim vraća

Dok je Mjesec u Raku mi tražimo toplinu i sigurnost. Biti zajedno s voljenima, kuhati i brinuti se o nemoćnima danas će nam donijeti zadovoljstvo.

Savjet za muškarce: nazovite svoju voljenu partnericu, iznenadite je pozivom na ručak ili skuhajte joj ručak, razmazite je. Naravno da svakog dana morate uživati u druženju sa svojom ženom, a posebno kad je Mjesec u Raku.

Lijepi aspekt Mjeseca i Venere će probuditi u nama osjećaje. Naše emocije će biti pojačane a mi ćemo biti prilično osjetljivi. Više smo svjesni emocionalnog stanja osoba oko nas.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.10 do 21.15 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava. Mjesec u Lavu donosi sa sobom veselu i razigranu vibraciju  i sad nam je lako biti spontan i razigran. Bit ćemo privučeni zabavama, okupljanjima i festivalima. Željet ćemo da nam se dive, koketirat ćemo i zabavljati se u naredna dva dana.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com