Kultni brend motocikala predstavio neodoljive Vespice

Jedan od vodećih brandova motornih vozila na dva kotača, Vespa, još od 1946. plijeni poglede i osvaja obožavatelje. Oduvijek simbol slobode i ljepote življenja, od samih početaka promovira šarmantni talijanski stil, koji je sada prenio i na svijet mode.

Naime, ovaj kultni brand predstavio je tenisice istog naziva – Vespa, koje su u najkraćem mogućem roku postale hit. One zasigurno nisu par onih tenisica koje viđate svakodnevno, jer ne spadaju pod „mainstream“. Kako u duhu Vespe sve postaje odraz osobnosti, riječ je o talijanskom načinu života koji nadilazi modu i trendove.

Vespa tenisice, ekskluzivno dostupne u odabranim ShoeBeDo dućanima, razlikuju se svojom originalnošću, a svaki će ih znalac znati iskombinirati i nositi na najbolji mogući način. Crvene, bijele, plave, prozračne, lagane, a opet toliko lako nosive i moderne. Svaki model sadrži prepoznatljive stilske elemente Vespe, bilo u dizajnu, boji ili detaljima, a iznimna pažnja usmjerena je na izbor materijala, kao i na kvalitetu i preciznost izrade, eleganciju i funkcionalnost.

Zagrebom su ovih dana, zahvaljujući Vespa klubu Zagreb, prodefilirali najneobičniji modeli Vespa motocikala, koji su se savršeno uklopili u modnu priču o istoimenim tenisicama. Malo vjetra u kosi nikada nije na odmet, pogotovo kada zatopli u gradu, a čak i ako nemate Vespu, možete potražiti najljepše Vespice.

Foto: Bojan Zibar

...