HOROSKOP ZA SUBOTU, 8. LIPNJA Znatiželjna Venera u Blizancu

 U kasnim večernjim satima Venera napušta Bika i ulazi u Blizanca. Ovdje se Venera osjeća vedro, znatiželjno i bezbrižno. Dok je Venera bila u Biku cijenila je vrijednost, stabilnost i udobnost, a kad je u Blizancima naglasak će biti na intelektualnoj potrazi i znatiželji. Putovanja, upoznavanja novih ljudi, surfanje internetom, pisanje ili rad rukama može nam postati jako zanimljiv i produktivan u narednim tjednima.

Željet ćemo podjeliti misli, ideje, mišljenja i planove otvoreno. Sve do 3. srpnja možemo očekivati zauzetost i popunjeni kalendar. Venera u Blizancu je vrlo znatiželjna, prijateljska i vrlo promjenjiva. Radoznalost nas motivira na romantičnoj i društvenoj razini.

Mjesec provodi većinu dana u Lavu što će nam donijeti uživanje i provod.

Prazan hod Mjeseca imao od 23.23 do 23.44 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com