HOROSKOP ZA NEDJELJU, 9. LIPNJA Najbolje ne raditi ništa

Cijeli dan biti ćemo pod napetim aspektom između Sunca u Blizancu i Neptuna u Ribama. To nam može donijeti osjećaj umora i nemotiviranosti. Najbolje je uzeti slobodan dan od svih aktivnosti.

Osim što će Sunce i Neptun napraviti napeti aspekt, Sunce će  kroz jedan dan isto imati još jedan teži aspekt s Jupiterom. Ova konfiguracija u astrologiji se zove T- kvadrat u kojem je stacionirani Neptun vrh te konfiguracije.

Ovaj T- kvadrat se događa u promjenjivim znakovima i ukazuje na otkrivanje velikih prijevara ili izdaja, financijske gubitke ili troškove, zdravstvene probleme (posebno se to odnosi na jetra, pluća ili krv), nezadovoljstvo ili povećana osjetljivost.

Sad je važno imati na umu da smo odgovorni za ono što smo stvorili. Sa ovim Neptunom, Suncem i Jupiterom sve je moguće. Pazite što želite jer veliki napredak se može dogoditi zahvaljujući našoj mašti. Duša stvara umjetnika, lijek stvara bolest i sve se to događa u našim umovima kao velika ideja, prije nego što postane stvarnost.

Mjesec će kroz cijeli dan boraviti u znaku Djevice što će potaknuti kod nas samopoboljšanje i produktivnost. Ovo je dobro vrijeme za čišćenje svega suvišnog u našim životima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.