MERKUR KREĆE DIREKTNO Vrijeme je za ostvarivanje projekata koje smo planirali tijekom kolovoza

Dva važna pomaka planeta dogodit će se u utorak, 5. rujna.

Kao prvo Mars napušta dramatičnog Lava i odlazi u znak Djevice gdje će boraviti sve do 23. listopada.

Više od tome možete pročitati u članku na portalu Ceresa.hr.

Sada će  Mars postati pedantan, analitičan  i ovo je odlično vrijeme da se započne s tjelovježbom ili da svu energiju usmjerimo na posao. Sad je naša strast usmjerena na detalje  i potrebu da sve ispravljamo. U obavljanju svakodnevnih poslova osjećat ćemo najveće zadovoljstvo u narednih mjesec i pol.

Zatim imamo Merkur koji će biti stacioniran danas. Kreće direktno i to na 28. stupnju Lava, gdje nam je bila i pomrčina. U zadnje vrijeme često se spominje ovaj 28. stupanj Lava, ali tek kroz šest mjeseci ćemo vidjeti utjecaj ove pomrčine. Sve se aktiviralo kad se ona zbivala, ali posljedice ćemo shvatiti nakon šest mjeseci ili do sljedeće pomrčine.

Sad je vrijeme da se suočimo s temama od kolovoza, a to su djeca, ljubavnici, ljubavni život, kreativni poduhvati.

Kod nas, u Hrvatskoj, Merkur će krenuti direktno tek 6. rujna u 7 sati. Danas će biti stacioniran, što znači da je to njegova nestabilna točka  i trebali bismo promatrati sa strane razgovore  i riječi koje govore čelnici naše Vlade.

Nakon što Merkur krene direktno komunikacija će postati normalna, ali tek kad Merkur izađe iz svoje sjene 20. rujna možemo očekivati rješavanje situacija od zadnja tri tjedna.

Unatoč tome, Merkur će se početi ravnomjerno kretati dalje i od sutra možemo se pripremati za pokretanje onih projekta koje smo planirali početkom kolovoza.

Danas imamo prazan hod Mjeseca kratko i to od 7:15 do 07:28 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com