Nova turska serija “Fazilet i njezine kćeri” uskoro na Novoj TV

Nova TV donosi novu tursku hit seriju koja će svojim intrigama zasigurno prikovati gledatelje uz male ekrane. Priča je to o majci koja samo želi najbolje za svoje kćeri, i ne libi se ničega kako bi to i postigla. Uvjerljiva gluma Nazan Kesal koja glumi lik Fazilet, majke koja cijeli život sanja o bogatstvu i u svojim kćerima vidi ključ koji će je dovesti do tog zaključanog puta, daje naslutiti primamljivost priče.

Gospođa Fazilet (Nazan Kesal) cijeloga je života sanjala o bogatstvu, no nikada nije bila uspješna i živi u siromašnoj četvrti. Nakon muževe smrti postaje glava obitelji i živi sa svojim dvjema kćerima, Hazan (Deniz Bajsal) i Edže (Afra Saračoglu).

Gospođa Fazilet teško je othranila svoje kćeri, no nikada nije odustala od svoje strastvene želje za boljim životom. Počinje iskorištavati svoju mlađu kćer Edže i želi od nje stvoriti glumicu ili fotomodel. U želji da ostvari taj cilj zanemaruje kćerino obrazovanje i vodi je s jedne audicije na drugu.

Hazan ne odobrava majčin stav i krije svoju ljepotu. Nosi mušku odjeću i radi u teretani kao trenerica. Krivi majku za očevu smrt i od tog trenutka nikada se nije uspjela složiti s njom. Hazan misli da je majka ne voli jer se nakon poroda morala oprostiti od svojih snova.

Zbog toga Hazan prema njoj postaje tvrdoglava, agresivna i oštra. Postaje najveća zapreka na putu prema Faziletinim snovima i napada majku jer iskorištava njezinu mlađu sestru.

Životi gospođe Fazilet i njezinih kćeri drastično se promijene kad se susretnu s bogatom i prestižnom obitelji Egemen.

Hazim Egemen (Mahir Gunširak) i Sevinč Egemen žive u bogatstvu i sreći u velikoj vili na obali Bospora. Imaju tri sina i jednu kćer: Gokhana, Jagiza, Sinana i Selin. Gokhan (Tolga Guleč) je najstariji sin obitelji i oženjen je s Jasemin (Hazal Turesan). Jagiz (Čaglar Ertugrul) je omiljeni sin jer je vrlo uspješan, ima razumijevanja, pouzdan je i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka ocu. Sinan (Alp Navruz) je najmlađi sin u obitelji, ženskar je i probisvijet. Iako je zaručen, nastavlja se viđati s drugim ženama. Jednoga dana Sinanova afera izađe u novinama, no on ne pokazuje ni najmanje kajanja. Nakon toga mu brat Jagiz daje zadatak: Sinan će voditi kozmetičku kampanju u obiteljskom poslu i odabrati najljepše lice za njihove proizvode. Za tu kampanju Sinan organizira audiciju i trudi se dati sve od sebe da ne razočara brata i oca.

Životi obitelji Egemen i gospođe Fazilet i njezinih kćeri susretnu se iz čiste slučajnosti. Edže prođe na prvoj audiciji za kozmetičku kampanju i postane jedna od finalistica. Međutim, u drugom krugu propusti priliku jer zakasni na audiciju.

Gospođa Fazilet uplete se i natjera Sinana da njezinoj kćeri da još jednu šansu. Iznerviran tim ponašanjem, Sinan popusti i pozove Edže u hotel na snimanje u 10 sati navečer.

Hoće li Fazilet na kraju ostvariti svoje snove o bogatstvu? Kako će se život obitelji Egemen promijeniti nakon dolaska Fazilet i njezinih kćeri? Hoće li Fazilet otkriti činjenicu o svojoj prošlosti i početi živjeti sretno s Hazan?


Turska, obiteljska drama, 2017.

Produkcija: Avşar Film – Şükrü Avşar

Scenarij: Sirma Yanik

Redatelj: Murat Saraçoglu, Gökçen Usta

Glumci: Nazan Kesal (Fazilet Çamkiran), Mahir Günşiray (Hazim Egemen), Deniz Baysal (Hazan Çamkiran), Çaglar Ertugrul (Yagiz Egemen), Afra Saraçoglu (Ece Çamkiran), Alp Navruz (Sinan Egemen), Tolga Güleç (Gökhan Egemen), Hazal Türesan (Yasemin Egemen), Ecem Baltaci (Selin Egemen), Idris Nebi Taşkan (Yasin)

...