Na sunce s haljinama i tim prekrasnim cvjetnim kimonom!

Dizajneri urbanog brenda Reserved pripremili su izbor haljina sjajnih krojeva i boja.

Iako uvijek skladu s vodećim must-have izazovima mode, poljski brend nastoji biti korak ispred trendova donoseći originalne statement modele u gotovo svakoj kolekciji. Vodeći se delikatnom ženstvenošću retro stila, ove haljine prate užurbani ritam gradskih djevojaka, pružajući im dašak elegancije romantičnim volanima, čipkom i cvjetnim uzorkom, ali i nešto jednostavnijim vintage krojevima. Izdvajamo sedam različitih modela ljetnih haljina koje će funkcionirati savršeno kao dnevni i večernji outfit za svaki dan u tjednu.

Ponedjeljak je najbolje započeti radno i odvažno, zato je tamnoplava haljina s velikim džepovima i prugama odlična za početak svakodnevnih obaveza.

Sredinu tjedna će obilježiti haljine u sunčanim bojama, lepršavih krojeva kojima jedino što nedostaje par zanimljivih sunčanih naočala.

Kako se približavamo vikendu, haljine neka budu prozračnije, čipkasta bijela haljina ili otkačeni cvjetni kimono izgledat će lijepo uz veliki damski šešir.

Za kraj smo ostavili magenta haljinu s volanima koja, osim što je višestruko nosiva u raznim prilikama, postaje sama po sebi it komad sezone.

...