HOROSKOP ZA UTORAK, 11. LIPNJA Promjena smjera

Ovaj utorak nam nosi manje komplikacija nego jučerašnji dan. Mjesec se kreće kroz znak Vage bez većih izazovnih aspekta što nam omugućuje da postignemo dogovore, suradnju i kompromise. Najbitnije je da donosimo odluke na temelju poštenja i diplomacije, a ne na osnovu emocionalnih očekivanja.

Umjetnički projekti, društvena okupljanja ili romantični susreti su pozitvno aspektirani u večernjim satima.

Još imamo utjecaj T- kvadrata od nedjelje i najbolje bi bilo da se trenutno prilagodimo ili promjenimo smjer.

Ponovno je naglašena potreba  za kreativnim ili domišljatim razmišljanjem, spremnost na kompromis i usmjeravanje emocionalne energije u pozitivnu energiju. Svakodnevica nam može donijeti napetost i nestrpljivost, a neočekivane promjene u planovima ili događajima mogu testirati naše strpljenje.

Zapamtite, ako nastavite raditi ono što ste uvijek radili, nastavit ćete dobivati ono što ste uvijek dobivali.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com