AGENT X: Plavokosa božica u ulozi potpredsjednice SAD-a

Doma TV od 11. rujna na male ekrane premijerno donosi akcijsku seriju ‘Agent X’. U doba velikih kriza, kada tradicionalni zakoni i vlada ne mogu pomoći, postoji nevidljiva ruka koja štiti SAD i njihove građane od svih vrsta prijetnji svim raspoloživim sredstvima. Skriven od pogleda javnosti, skriven i od predsjednika, ovaj je tajni agent obučen i spreman služiti, a na zadatke ga šalje samo potpredsjednik. To je Agent X…

John Case (Jeff Hephner) elegantan je, atletski građen, opasan i inteligentan operativac koji može biti brutalno efikasan kada je to potrebno. Natalie Maccabee (Sharon Stone) prva je ženska potpredsjednica SAD a. Ova pametna, lijepa i smirena žena nespokojnog uma zaklela se braniti državu od svih neprijatelja, izvana i iznutra. Međutim, kako bi ispoštovala zakletvu, ona i njezin tajni agent morat će se uhvatiti u koštac ne samo s globalnim prijetnjama nego i intrigantnim događajima u Washingtonu.

Kako Case rješava rizične misije koje su preosjetljive za FBI i CIA-u, Maccabee se uskoro nalazi u središtu zbivanja. Malcolm Millar (Gerald McRaney) glavni je upravitelj potpredsjedničine vile i čuvar mnogih tajni. On otkriva potpredsjednici Maccabee njezine posebne odgovornosti i upoznaje ju s Johnom Caseom, osobom koja trenutačno obavlja dužnost Agenta X. Isprva je očekivala da će njezin posao biti više ceremonijalan, ali prihvatila je svoju tajnu dužnost – štititi Ustav u doba velike krize uz pomoć svog glavnog upravitelja i tajnog operativca poznatog kao Agent X.

U glavnim ulogama

SHARON STONE (Natalie Maccabee)
Otkako je dobila glavnu ulogu u Sirovim strastima, filmu koji je najviše zaradio 1992. godine, Sharon Stone, koja je glumila Laurel Hedare u Ženi mački, postala je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu. Stone je nedavno glumila u trileru Đavolje ždrijelo s Dennisom Quaidom. Glumi i u Drugoj odanosti s Rupertom Everettom. Stone je nominirana za Oscar i dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu u drami, za svoju ulogu u Casinu Martina Scorseseja, gdje je glumila s Robertom De Nirom i Joeom Pescijem. Glumila je s piscem i redateljem Albertom Brooksom u Muzi. Nominirana je za Zlatni globus za uvrnutu komediju koja je ismijavala Hollywood – glumili su i Andy MacDowell i Jeff Bridges. Stone je imala sporednu ulogu i u filmu Simpatico inspiriranom istoimenom dramom Sama Sheparda s Nickom Nolteom i Jeffom Bridgesom.

Stone je glumila i u filmu Raskrižje s Richardom Geereom. Glumila je i u psihoseksualnom trileru Sliver koji je režirao Philipp Noyce. Prije toga Stone je glumila i bila koproducentica u filmu Brzi i mrtvi s Geneom Hackmanom, a film je režirao Sam Raimi. Imala je i sporednu ulogu u filmskom hitu Specijalist sa Sylvesterom Stalloneom. Prije uspjeha u Sirovim strastima, Stone je privukla pozornost kao tajna agentica koja glumi ženu Arnolda Schwarzeneggera u Totalnom opozivu Paula Verhoevena, koji je režirao i Sirove strasti. Njezino prvo (iako kratko) pojavljivanje na filmu bilo je u ulozi plavokose božice koju je Woody Allen vidio u vlaku u filmu Sjećanja na zvjezdanu prašinu.

JEFF HEPHNER (John Case/ Agent)
Američki je glumac poznat po svojoj ulozi Matta Ramseyja u trećoj sezoni Foxove drame O. C. i po ulozi Morgana Stanleyja Buffkina u CW-ovoj komediji kratkog vijeka Laka lova. Pojavljivao se kao trener američkog nogometa Red Raymond u CW-ovoj drami Hellcats. Glumio je Bena Zajeca u Starzovoj političkoj drami Boss s Kelseyem Grammerom. Glumio je Johna Casea u TNT-ovoj akcijskoj drami Agent X.

Hephner se pojavljivao i kao vatrogasac koji je postao student medicine Jeff Clarke u drami Chicago Fire, a pojavio se i u medicinskoj drami Chicago Med između. Hephner je započeo svoju holivudsku karijeru malim ulogama u dvama filmovima – ratnoj drami Zemlja tigrova s Colinom Farrellom i romantičnoj komediji Dogodilo se na Manhattanu.

Također, glumio je u dva kratka filma – The Outlands i So How Do You Feel About Your Watch. Nakon što je glumio Keenana O’Briena u Foxovoj pravnoj drami The Jury 2004. Godine. Hephner je glumio i pisca Pata Conroya u TV filmu Hallmark Hall of Famea The Water Is Wide. Film je inspiriran Conroyevom knjigom i preradom drame Conrack.

Glumio je Morgana Stanleya Buffkina u CW-ovoj komediji Laka lova. Četiri epizode serije emitirane su u listopadu 2008. godine prije negoli je otkazana, a četiri dotad snimljene epizode emitirane su sredinom 2009. godine.

Nakon što je Laka lova otkazana, Hephner je glumio u serijama Privatna praksa i Castle, a pojavljivao se u četiri epizode NBC-jeve drame Mercy.

O seriji

(Agent X), 2015., SAD, akcijska serija
Tvorac serije: W. Blake Herron
Izvršni producenti:
Armyan Bernstein, Sharon Stone, William Blake Herron, Jesse Alexander, Suzann Ellis, Peter O’Fallon

Glume:
Sharon Stone … potpredsjednica Natalie Maccabee
Jeff Hephner … John Case/ Agent X
Jamey Sheridan … šef FBI-a Edwin Stanton
John Shea … predsjednik Thomas Eckhart
Mike Colter … predsjednik parlamenta Miles Lathem.

...